Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έπαιζε… βιολί ο τεχνικός της Ρόμα. Και αποβλήθηκε…

O προπονητής της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, διαμαρτυρήθηκε για το πρώτο πέναλτι που κέρδισε η Γιουβέντους, παίζοντας… βιολί:

liveblog_LARGE_t_1301_106384063Ο Τέβες ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. Ο προπονητής της Ρόμα ίσως και να μην πρόλαβε να δει την εκτέλεση. Είχε αποβληθεί και ανέβαινε προς την εξέδρα.

Ο Γκαρσία είπε αρκετά, μετά το τέλος του ματς, ενώ 0 Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τεχνικός της Γιούβε, δεν έκανε καμία νύξη στη διαιτησία του Ρόκι. «Είμαι επτά χρόνια προπονητής της Serie A και ποτέ δεν φώναξα, δεν έκλαψα για τη διαιτησία», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Γιούβε και πρόσθεσε: «Ο Ρόκι πήρε τις αποφάσεις του και από εκεί και πέρα είναι αχρείαστο το να επικεντρώσουμε σε αυτές όταν έχει γίνει ένα τόσο δυνατό, τόσο έντονο ματς».

Ο Αλέγκρι απάντησε στην ερώτηση για το αν η Γιουβέντους αισθάνεται πιο δυνατή από την Ρόμα: «Δεν θα είναι μια κούρσα για δύο άλογα. Δεν είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από την Ρόμα, είμαστε μια σπουδαία ομάδα που επί τρία χρόνια κάνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Σπουδαία πράγματα, όμως, κάνει και η Ρόμα. Οι παίκτες μου σήμερα ήταν καλοί και άξιζαν τη νίκη, σε ένα ματς που ήταν μοιρασμένο και θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε».

Η αλήθεια δεν καταγράφεται βέβαια στις δηλώσεις των προπονητών. Αλλά στην κίνηση του Γκαρσία (…) και την (πολύ καλή) εικόνα της φιλόδοξης Ρόμα…

 

 

By