Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έπεσαν οι υπογραφές στο deal Μέσι – Μπαρτσελόνα

Τι δήλωσε ο Αργεντινός σταρ μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας

messi-entre-los-senalados-por-aficion-1400427664605

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου (θυμίζουμε: 20 εκ. ευρώ ετησίως) είναι και με… τη βούλα ο Λίονελ Μέσι.

Ο αργεντινός σούπερ σταρ έβαλε με κάθε επισημότητα την υπογραφή στο νέο –μέχρι το 2018, αρχικά-, συμβόλαιό του μοιράζοντας χαμόγελα και υποσχέσεις στους φίλους της Μπαρτσελόνα. Έκανε και δηλώσεις βέβαια σε ΜΜΕ της Κίνας –ναι, της Κίνας (Tencent Weibo)- όπου περιελάμβανε και την αυτοκριτική του.

Οι δηλώσεις του μικρού μάγου:

«Είναι αλήθεια ότι τα πράγματα δεν κύλησαν όπως αναμένονταν. Ήταν ένας δύσκολος χρόνος προσωπικά και ομαδικά. Ακόμη κι έτσι είχαμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε ένα στόχο στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά αποτύχαμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία.

Τη νέα χρονιά θα ανεβάσουμε την Μπαρτσελόνα και θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Ίσως αυτή η σεζόν να μην ήταν όπως την περιμέναμε και όχι η καλύτερη για εμένα. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι, τόσο προσωπικά όσο και με την υπόλοιπη ομάδα, θα είμαστε διαφορετικοί».

Όσο για το μέλλον του «…οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αποφασίζουν το τι θα κάνουν. Δική μου απόφαση είναι να συνεχίσω γιατί νιώθω πάντα την ίδια αγάπη. Αν αυτό δεν γίνει, θα βρω μια λύση γιατί πάντα θέλω το καλύτερο για το σύλλογο».

Η ειρωνεία; Ο Μέσι έκανε τις δηλώσεις υπογράφοντας το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του την ίδια, σχεδόν, ώρα που η ισπανική λίγκα ανακοίνωνε την καλύτερη ενδεκάδα της Primera Division χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτήν ο αργεντινός.

Βαγγέλης Μελέκογλου

By