Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έρευνες για κρησφύγετα – γιάφκες του Μαζιώτη

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής ερευνά από το πρωί σπίτι στα Εξάρχεια

maziotis7

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό του κρησφύγετου του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη τραυματισμένος χτες έπειτα από ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι. Στο στόχαστρο των αρχών είναι συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, όπου γίνονται έρευνες, ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί πιστεύουν ότι θα βοηθήσει σημαντικά η συμβολή των πολιτών, μετά τη δημοσίευση της πλαστής ταυτότητας του Μαζιώτη με τα στοιχεία Μιχαήλ Μιχελάκης.

Με την ταυτότητα αυτή είχε αγοράσει αυτοκίνητο μάρκας HYUNDAI, που χρησιμοποιούσε και πιστεύεται ότι με την ίδια ταυτότητα έχει νοικιάσει σπίτι, γκαράζ ή άλλο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής ερευνά από το πρωί σπίτι στα Εξάρχεια, ενώ και άλλες έρευνες αναμένονται και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Σκοπός των αστυνομικών είναι να βρεθεί η γιάφκα με τον οπλισμό της ομάδας του Μαζιώτη, αλλά και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα, η οποία έχει σημαντικότατο ρόλο στην οργάνωση.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε περιοχές κοντά σε σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ, καθώς από μέρες γνώριζαν ότι ο Μαζιώτης χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα μέσα για τις μετακινήσεις του.

By