Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έρευνες για τη διπλή δολοφονία στο Αλιβέρι

Σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση διπλής ανθρωποκτονίας στο Αλιβέρι της Εύβοιας.

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί στην εξιχνίαση της διπλής ανθρωποκτονίας ενός 56χρονου ημεδαπού και της 54χρονης συζύγου του, στο Αλιβέρι. Και οι δύο εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ του Σαββάτου, στο σπίτι τους από αστυνομικούς.

Εχθές το βράδυ επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου η κόρη του ζευγαριού, η οποία μένει στην Αθήνα και εξέφρασε την ανησυχία της για τη σωματική ακεραιότητα των γονιών της, διότι δεν απαντούσαν στις συνεχείς κλήσεις της.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες. Οι αστυνομικοί υπερπήδησαν την πετρόχτιστη μάντρα και μετά από έρευνα βρέθηκε αρχικά νεκρή στην πίσω αυλή της οικίας η 54χρονη, σε πρόσθια θέση με τραύματα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο της οικίας ο 56χρονος σύζυγός της, σε ύπτια θέση και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο, ενώ επίσης κλήθηκε και μετέβη ιατροδικαστής.

(Πηγή: ΑΜΠΕ)

(Visited 1 times, 1 visits today)
By