Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έρχεται νέο MacBook Air

macbook-air-2013

Νέες πληροφορίες προκύπτουν ύστερα από δημοσίευση στο Weiphone.com σύμφωνα με τις οποίες αναμένεται η κυκλοφορία ενός νέου MacBook notebook καθώς επίσης και στοιχεία για το νέο iWatch.

Ο αρθρογράφος σε παλαιότερη δημοσίευση περιείχε έγκυρες αποκαλύψεις όπως και φωτογραφίες από το ακυκλοφόρητο τότε μοντέλο MacBook κάτι που αποδίδει μεγάλη αξία στις νέες του πληροφορίες.

Η νέα λοιπόν δημοσίευση αναφέρει πληροφορίες σχετικά με την νέα σειρά MacBook Pro και ακόμη ένα καινούργιο notebook στις 12 ίντσες το οποίο είχε παλαιότερα προβλεφθεί και περιέγραφε τροποποιήσεις στην κατασκευή και ανασχεδιασμό στο trackpad.

Το νέο trackpad το οποίο έχει σχεδιαστεί δίχως φυσικά κουμπιά πιθανώς να σχετίζεται με μια πρόσφατη κατοχύρωση πατέντας από την Apple την οποία μπορείτε να δείτε εδώ και περιλαμβάνει πολλαπλούς αισθητήρες και ένα μηχανισμό μίμησης της λειτουργίας-κίνησης με παράλληλη ανατροφοδότηση της κίνησης στο trackpad. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νέα μοντέλα MacBook θα ανακοινωθούν σύντομα από την Apple, ενώ η ανανέωση της σειράς MacBook Pro δε θα συμβεί πριν το Σεπτέμβριο.

Ο αρθρογράφος ακόμα σχολιάζει πως το πολυαναμενόμενο smartwatch της Apple βρίσκεται ακόμη σε μορφή πρωτοτύπου και δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Αυτή η παρατήρηση ταιριάζει απόλυτα με παλαιότερες αναφορές με την προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας να εντοπίζεται στα τέλη του έτους.

ΠΗΓΗ: insomnia.gr

By