Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έρχεται ο γερανός για «ξεχασμένα» αυτοκίνητα στο πάρκινγκ της Βουλής [φωτό]

Το τελευταίο «ραβασάκι» από το Γραφείο Λειτουργίας Σταθμού Οχημάτων της Βουλής φέρει ημερομηνία 18 Δεκεμβρίου 2013

kentrikiAAA

Έρχεται ο γερανός στη Βουλή για να σηκώσει τα αυτοκίνητα εκείνων που έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις συστάσεις που τους έγιναν να τα αποσύρουν.

Ένα από αυτά είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, και της Βασιλικής Κατριβάνου από  τον ΣΥΡΙΖΑ που θεώρησε πως το πάρκινγκ της Βουλής μπορεί να λειτουργήσει και ως μάντρα απόσυρσης αυτοκινήτων.

Το αυτοκίνητο της, ένα λευκό Mercedes, βρίσκεται εδώ και περίπου ένα χρόνο στο πάρκινγκ. Έχει καταθέσει πινακίδες και το αυτοκίνητο παραμένει ακινητοποιημένο με την ίδια να αγνοεί, όπως φαίνεται επιδεικτικά τις οποίες συστάσεις να το αποσύρει.

Το τελευταίο «ραβασάκι» από το Γραφείο Λειτουργίας Σταθμού Οχημάτων της Βουλής φέρει ημερομηνία 18 Δεκεμβρίου 2013 και παρά το γεγονός ότι κοντεύει μήνας, το αυτοκίνητο παραμένει στην ίδια ακριβώς θέση, η οποία ωστόσο, είναι χρεωμένη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής είχαν αποστείλει από τις αρχές Δεκεμβρίου επιστολές σε δέκα πρώην υπουργούς και έναν δημοσιογράφο να αποσύρουν απο τον υπόγειο χώρο στάθμευσης τα εγκαταλελειμμένα σε αυτόν αυτοκίνητα τους. Ορισμένοι συμμορφώθηκαν. Η Βασιλική Κατριβάνου μπορεί να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία, ωστόσο, είναι γνωστό οτι δεν μπορεί κάποιος να σταθμεύει το αυτοκίνητο του για πολλές ημέρες στο πάρκινγκ της Βουλής.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οπως και σε αυτή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία που δεν είναι άλλη απο τον γερανό της τροχαίας που θα κληθεί να τα σηκώσει.

foto3

foto4

foto33

(Visited 1 times, 1 visits today)
By