Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έρχονται οι Ιρανοί επενδυτές για τον Ηρακλή

Με ανακοίνωση τόσο από την πλευρά του έλληνα εκπροσώπου του Ιρανού επιχειρηματία Χοσεϊν Χενταγιάτι, όσο και από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής, διευκρινίστηκε ότι τα γραφειοκρατικά εμπόδια που αφορούσαν την έκδοση βίζας στους εκπροσώπους του επιχειρηματία, ξεπεράστηκαν…

…με αποτέλεσμα να αναμένονται στην Θεσσαλονίκη στις 31/12 (και όχι στις 27/12 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί), προκειμένου να ξεκινήσουν τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ. Αναλυτικά η δήλωση του έλληνα εκπροσώπου του Ιρανου, Βασίλη Αμανατίδη έχει ως εξής:

 

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Ηρακλή που αγωνιά για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ότι οι εκπρόσωποι του Ομίλου εταιριών που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ηρακλή θα είναι στην Θεσσαλονίκη στις 31/12 και άμεσα θα ξεκινήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο η διαδικασία ελέγχου της ΠΑΕ Ηρακλής που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η αγοροπωλησία της ομάδας».

pae_iraklis_2

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ηρακλής με δική της ανακοίνωση σημειώνει:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει ότι μετά από μεγάλες προσπάθειες και την υπέρβαση πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων κατέστη δυνατό να εκδοθεί βίζα για τους επίσημους εκπροσώπους των Ιρανών επενδυτών. Οι Ιρανοί εκπρόσωποι μετά από απόφαση του ΔΣ του Ιρανικού Ομίλου θα ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη στις 31 Δεκεμβρίου.

Η άφιξη τους θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το μεσημέρι της 31/12 και θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη μέχρι και τις 11/01.

 

ΥΓ. Λεπτομέρειες για την ώρα άφιξης θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By