Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έσταζε μέλι για τον Αντετοκούνμπο ο Κέβιν Ντουράντ!

Ο Αμερικναός σούπερ σταρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

1Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει παρομοιαστεί με τον Κέβιν Ντουράντ και δεν έχει κρύψει πως αυτός είναι το είδωλό του από το ΝΒΑ. Ο σούπερ σταρ της Θάντερ τέθηκε αντιμέτωπος με τον 19χρονο ρούκι τα ξημερώματα και έχει σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση για το ταλέντο του.

«Μου αρέσει πολύ ο ρούκι των Μπακς. Δεν μπορώ να προφέρω το όνομά του, αλλά παίζει πολύ δυνατά. Είναι πολύ… μακρύς και αθλητικός. Πρόκειται πιθανότατα για τον πιο ταλαντούχο παίκτη στο ρόστερ των Μπακς», δήλωσε ο Ντουράντ, που δέχτηκε δύο τάπες από τον Αντετοκούνμπο.

«Ο μικρός θυσιάζει το σώμα του για την ομάδα. Θα πήγαινα στον πόλεμο έχοντας έναν τέτοιο τύπο στην ομάδα μου. Σίγουρα θα είναι όμορφο να τον παρακολουθεί κανείς, όσο θα βελτιώνεται και θα αποκτά εμπειρία. Το καλύτερο είναι να ξεκινά στα ματς και να παίζει. Θα γίνει πολύ καλός», πρόσθεσε ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ.

Ο ρούκι των Μπακς από την πλευρά του είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που αντιμετώπισα τον Ντουράντ. Είναι ο πιο δύσκολος παίκτης για να μαρκάρεις. Είναι πολύ ψηλός, έχει καλό σουτ, χειρίζεται εξαιρετικά την μπάλα και είναι πολύ εκρηκτικός».

Ο προπονητής του, Λάρι Ντρου, τόνισε: «Νομίζω πως ο Γιάννης αντεπεξήλθε στην πρόκληση. Πρέπει να νιώθει καλά για τον τρόπο που έπαιξε».

Πηγή: www.sport-fm.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By