Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έστειλαν τα λεφτά με… τσάρτερ στην αποστολή της Γκάνας!

Τελικά, τόχουν οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές! Όπως συνέβη και με το Καμερούν, έτσι και με την Γκάνα και τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας, που απείλησαν την Ομοσπονδία πως θα αποχωρήσουν από το Μουντιάλ αν δεν πάρουν τα οφειλόμενα!

ΓΚΑΝΑ

Οι γκανέζοι διεθνείς απαίτησαν να τους καταβληθούν άμεσα τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί από πριμ και οδοιπορικά, αναγκάζοντας τελικά την Κυβέρνηση της χώρας να στείλει με τσάρτερ στη Βραζιλία ποσό που ξεπερνούσε τα 3 εκατ. δολάρια συνολικά, προκειμένου να αποφευχθεί η… ανταρσία του Μπάουντι. Κι ολ’ αυτά παραμονή του καθοριστικού για τη συνέχεια, αγώνα με την Πορτογαλία.

Εμ, ξέρουν που… κτυπάνε κάποιοι…

«Οι παίκτες επέμεναν πως ήθελαν τα λεφτά στα χέρια τους και η κυβέρνηση έπρεπε να βρει τα χρήματα και να τα στείλει με τσάρτερ στη Βραζιλία», ομολόγησε ο υφυπουργός Αθλητισμού της Γκάνας Τζόζεφ Γιαμίν.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας πάντως, Ντραμάνι Μαχάμα, ήρθε σε επαφή με τους υπεύθυνους της αποστολής προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Η ομοσπονδία της Γκάνας με ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει πως τα χρήματα θα δοθούν στους παίκτες και θα καλυφθούν από τα ποσά που προβλέπεται να εισπράξει η ίδια από τη FIFA.

Όταν αγαπάς το εθνόσημο…

Β.Μελ.

By