Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έφερε «Χ» η Γιουβέντους που σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό…

Με σκοπό να συνεχίσει το σερί των νικών και να παραμείνει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, ταξίδεψε στην περιοχή Ρέτζιο Εμίλια η Γιουβέντους, ώστε να αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Τσιτά ντελ Τρικολόρε» την αξιόμαχη Σασουόλο.

b72aa7fe158fcd5102ed588a732f76df_L

Ο Αλέγκρι παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό 3-5-2, όμως παρτενέρ του Πογμπά στην μεσαία γραμμή δεν ήταν ο Μαρκίζιο αλλά ο Περέιρα, ενώ για την γραμμή κρούσης εμπιστεύτηκε ως είθισται του Τέβες και Γιορέντε.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού αν και μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο 13ο λεπτό της συνάντησης, χάρη σε γκολ του Τζάτζα. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Αλέγκρι είχαν άμεση απάντηση, αφού μόλις πέντε λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσια με πολύ ωραίο τέρμα του πολλά υποσχόμενου Γάλου μέσου, Πολ Πογκμά.

Στη συνέχεια η Μεγάλη Κυρία πίεσε για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης και μάλιστα ο προπονητής των φιλοξενούμενων προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2, κάτι που όπως φάνηκε μπέρδεψε αρκετά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Παρά την απώλεια βαθμών η Γιουβέντους παραμένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία του Ιταλικού πρωταθλήματος με 19 πόντους, έναντι 18 της Ρόμα και κοιτά τον ερχόμενο αγώνα των ομίλων του Champions League με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

By