Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο παππούς των Mikel

Στην μνήμη του θα προσφέρονται δωρεάν όλα τα ροφήματα μέχρι το μεσημέρι, σε όλα τα Mikel της χώρας

mikel2

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γνωστός ως ο παππούς των καφέ «Mikel», που γνωρίσαμε όλοι μέσα από το λογότυπο σήμα κατατεθέν της εταιρίας, απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών.

Στην μνήμη του θα προσφέρονται δωρεάν όλα τα ροφήματα μέχρι το μεσημέρι, σε όλα τα Mikel της χώρας, έπειτα από εντολή του μικρότερου και δημιουργού αυτής της εταιρίας, γιού του, Λευτέρη Κυριακάκη.

H αλυσίδα καταστημάτων καφέ Mikel, που ξεκίνησε από την Λάρισα, επεκτάθηκε σε Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Αθήνα. Η εταιρεία Mikel ανήκει στο Λευτέρη Κυριακάκη ενώ ψυχή της εταιρείας και υπεύθυνη για την ανάπτυξη των καταστημάτων είναι η σύζυγος του κα Χρύσα Γερολυμάτου. Ο κ. Ακης Κυριακίδης είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για την αρχιτεκτονική όλων των καταστημάτων.

Το Mikel δεν είναι ξένος τίτλος. Είναι αρκτικόλεξο που σχηματίζεται από τα αρχιγράμματα του ονόματός του και των ονομάτων των δύο αδελφών του, του Μιχάλη και του Κυριάκου, με τους οποίους δουλεύει μαζί. Είναι και ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης των προσπαθειών του 85 ετών πατέρα του, του Μιχάλη Κυριακάκη.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στην Λάρισα και θα παρεβρεθούν φίλοι και συγγενείς του αποθανώντος.

Διαβάστε επίσης: O Λευτέρης Κυριακάκης είναι ο κύριος mikel

 

By