Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έχασε η Γιουβέντους στις καθυστερήσεις!

Το «κυρίως πιάτο» της 9ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος έφερε νέα δεδομένα. Η Γιουβέντους γνώρισε την πρώτη της ήττα στη Serie A και μάλιστα στο 90’+4′ και έτσι απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τη Ρόμα. Και όλα αυτά στο εορταστικό παιχνίδι του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος συμπλήρωσε 500 συμμετοχές με τη φανέλα της «γηραίας κυρίας».

Juventus' Giorgio Chiellini and Leonardo Bonucci react after Genoa's Luca Antonini scored during their Italian Serie A soccer match in GenoaΣτη Γένοβα, λοιπόν, η Γιουβέντους έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, είχε δύο δοκάρια με τους Γιορέντε (24′) και Ογκμπόνα (70′), όμως η Τζένοα πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη με την κοντινή προβολή του Αντονίνι στο 90’+4′. Κιελίνι και Μπονούτσι προσπάθησαν να απομακρύνουν αλλά έστειλαν την μπάλα πιο βαθιά στην εστία της ομάδας τους.

Ετσι οι γηπεδούχοι (απών ο Φετφατζίδης) πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη νίκη και η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού (και προσεχής αντίπαλος, την επόμενη Τρίτη) στο Champions League γνώρισε μια ήττα που την «πλήγωσε».

Η σύνθεση της Γιουβέντους (σ.σ. δεν έπαιξε ο Πίρλο): Μπουφόν, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιδάλ (79′ Περέιρα), Μαρκίζιο, Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες, Γιορέντε (65′ Μοράτα).

By