Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Έχασε η Ντόρντμουντ -ισοπαλία η Μπάγερν με το Αμβούργο…

Βαθμούς άφησε η Μπάγερν στο Αμβούργο, καθώς για την 4η αγωνιστική ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0). Την 2η ήττα της γνώρισε η Ντόρτμουντ: 0-2 στο Μάιντς!

thumbnailΗ Μπάγερν έμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας. Είναι χαρακτηριστικό πως δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες για τους Βαυαρούς είναι γεγονός που είχε να συμβεί από τον Φεβρουάριο του 2012. Να θυμίσουμε πως το Αμβούργο άλλαξε τεχνικό (πριν από λίγες μέρες απολύθηκε ο Μίρκο Σλόμκα). Έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Τζόε Τσινμπάουερ (μέχρι πρότινος προπονητής της U-23). Η ομάδα του λιμανιού της βόρειας Γερμανίας δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο τέταρτο παιχνίδι του στη Μπουντεσλίγκα, αλλά αυτό που… μετράει είναι η ισοπαλία!

Η Ντόρτμουντ, μετά τις δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και την επιτυχία με την Άρσεναλ εντός για το Τσάμπιονς Λιγκ, πήγε στην «Coface Arena» με στόχο να συνεχίσει τις επιτυχίες. Οι Βεστφαλοί είχαν μαζί τους και την πρόσφατη παράδοση, αλλά ηττήθηκαν. Η Μάιντς έφτασε σε σπουδαία επιτυχία με γκολ του Οκαζάκι (66’) και αυτογκόλ του Γκίντερ (74’). Να αναφέρουμε πως η φιλοξενούμενη έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 69’ με πέναλτι, αλλά ο Ιμόμπιλε αστόχησε. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο, ενώ για τους νικητές, τόσο ο Στέφανος Καπίνο, όσο και ο Πάμπλο ντε Μπλάσις έμειναν στον πάγκο.

Τα αποτελέσματα στη Μπουντεσλίγκα:

Παρασκευή

Φράιμπουργκ – Χέρτα 2-2

Σάββατο

Σάλκε – Φρανκφούρτη 2-2
Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ 4-2
Στουτγκάρδη – Χόφενχαϊμ 0-2
Αμβούργο – Μπάγερν 0-0
Πάντερμπορν – Ανόβερο 2-0
Μάιντς – Ντόρτμουντ 2-0

Κυριακή

Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν (16:30)
Κολωνία – Γκλάντμπαχ (18:30).

By