Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έχασε την ευκαιρία νίκης ο Εργοτέλης που δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι-εφεύρεση

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε δύο φορές (13′ Χαλκιαδάκης, 38′ Γιουσούφ), αλλά η Βέροια απάντησε ισάριθμες (17′ Καλτσάς, 61′ πεν. Μπεν) για ένα χορταστικό 2-2 στο Παγκρήτιο στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της Σούπερ Λιγκ και είχε και… παράπονα.

fb48fb5a-1e3b-4e06-892b-9d77ebf17e17_mainΑφορμή το πέναλτι-εφεύρεση με το οποίο η «βασίλισσα του Βορρά» ισοφάρισε. Συγκεκριμένα στο 61′ ο Καλτσάς επιχείρησε δυνατό σουτ και ο διαιτητής Λιαχούδης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών για χέρι του Λυκογιάννη στην περιοχή (ο Μπεν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα). Χέρι δεν υπήρξε ποτέ, ενώ, όπως φαίνεται, ο διαιτητής καθυστερεί ελαφρώς να το υποδείξει και, βέβαια, εκτίθεται σε μεγάλο βαθμό.

«Δεν έχω κάνει ποτέ σχόλιο για τη διαιτησία κι αυτό θα το σεβαστώ και σήμερα», είπε… απλά ο Γκρανέρο, τεχνικός της Βέροιας, ενώ στον Εργοτέλη έμειναν περισσότερο στη φάση του Γιουσούφ (σουτ στο δοκάρι στο 55′). «Αν γινόταν το 3 – 1 σ” εκείνο το σημείο τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για την αντίπαλο μας», είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης λέγοντας, απλά, πως το πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ της Βέροιας θέλει πολλή συζήτηση!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι – Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Μέγι, Λυκογιάννης – Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ -Γιουσούφ, Χαντί (72′ Βλαχοδήμος), Χαλκιαδάκης – Νόσκοβιτς (78′ Παμλίδης).
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης – Μαλόν, Καλί, Καταλά, Αμαραντίδης – Μπαλάφας (41΄Γεωργιάδης), Μπατιόν – Καλτσάς, Ντουμίτρου, Μπεν (82′ Βεργώνης) – Κάμπορα (54′ Μπαργκάν).

By