Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έχασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός -κερδισμένος ο Ολυμπιακός!..

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ του Champions League και έχασε την ευκαιρία να πάρει τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ.

PanathinaikosXeirokrotimaΠλέον, με πριμ 200.000 ευρώ από την παρουσία του στον 3ο προκριματικό γύρο των μη πρωταθλητών θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League.

Εκεί, η συμμετοχή για κάθε ομάδα που αποκλείεται, αποφέρει 150.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που προκριθεί στους ομίλους του Europa League με αυτόν τον τρόπο (κάτι πιθανό αφού στην κλήρωση της Παρασκευής θα βρίσκεται στους ισχυρούς), τότε δεν θα εισπράξει το μπόνους των πλέι οφ, αλλά απευθείας τα χρήματα που αφορούν στους ομίλους.

Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί στους ομίλους του Europa League θα περιμένει να δει τι θα γίνει με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης για να εισπράξει το market pool του Europa που είναι σαφώς μικρότερο. Πέρυσι, ο δικέφαλος του Βορρά πήρε όλο το ποσό και έφτασε τα 2.421.804 ευρώ.

Ο μεγάλος κερδισμένος πάντως, του αγώνα στη Λεωφόρο, είναι ο… Ολυμπιακός, μιας και θα εισπράξει ολόκληρο το market pool για την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

By