Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έψαχναν απεγνωσμένα τη Δούρου για τη σύσκεψη για τις πλημμύρες, αλλά εις μάτην…

Η Ρένα Δούρου, αν και περιφερειάρχης δεν είχε αφήσει σε κανέναν το τηλέφωνό της, με αποτέλεσμα η αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής να την αναζητά στο κινητό… του συντρόφου της

rena dourou«Κυνηγητό» στήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να εντοπίσουν την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για να συμμετάσχει στην έκτακτη σύσκεψη για τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Τις σχετικές πληροφορίες μεταδίδει σήμερα στη στήλη του «Στίγμα» ο Γιώργος Παπαχρήστου περιγράφοντας σκηνές απείρου κάλλους. Οπως για παράδειγμα ότι η Ρένα Δούρου, αν και περιφερειάρχης δεν είχε αφήσει σε κανέναν το τηλέφωνό της. Πουθενά. Ούτε καν στο υπουργείο Εσωτερικών. Μέχρι και ο Γιάννης Σγουρός επιστρατεύτηκε μήπως και είχε εκείνος κάποιον τρόπο επικοινωνίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά τη λύση, έστω και ετεροχρονισμένη, έδωσε η πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής. Η κυρία Σταυρούλα Δήμου είχε μεν ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι της Ρένας Δούρου, παρά αυτό του συντρόφου της κυρίου Μπενίση. Όταν κάλεσαν στο κινητό του μπας και εντοπίσουν την Περιφερειάρχη, ήταν ήδη πολύ αργά γιατί η σύσκεψη είχε ολοκληρωθεί.

Την επόμενη ημέρα η Δούρου έσπευσε να καταγγείλει «αποκλεισμό» της από τη σύσκεψη και «προφανή μικροκομματικά οφέλη», ενώ και ο Δημήτρης Παπαδημούλης τη στήριξε καταγγέλοντας κι εκείνος τον… «αποκλεισμό» της. Η Κουμουνδούρου βέβαια -γνώριζε;- απέφυγε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση…

By