Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έψαχναν την Τζάκρη στο τηλέφωνο

Υποψιασμένοι για την κίνηση της στο ΠΑΣΟΚ

tzakri610_111113Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να ήταν υποψιασμένοι για την κίνηση της Θ. Τζάκρη να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, δεν περίμεναν ωστόσο, ότι θα περνούσε στην πράξη.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας συνομιλώντας με δημοσιογράφους λίγο μετά το «φάλτσο» της, σχολίαζε ότι την αναζητούσε από το πρωί στο τηλέφωνο, αλλά δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της. Είχε δώσει δείγματα το τελευταίο διάστημα, έλεγε, ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί στη Βουλή στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, με το που την άκουσε να δίνει την θετική της ψήφο, τον φώναξε αμέσως στο γραφείο, και του ζήτησε να γράψει την δήλωση διαγραφής. «Είχε φτάσει στο όριο, έφερνε αντιρρήσεις τον τελευταίο καιρό», έλεγε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ι. Δριβελέγκας.

Η Θ. Τζάκρη φλέρταρε από καιρό με την διαγραφή. Τον περασμένο Ιούλιο όταν καταψήφισε την τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ, την «γλίτωσε» μετά την διευκρινιστική δήλωση που έκανε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By