Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ήττα για τη Μπαρτσελόνα (0-1 από τη Θέλτα)!

Ήττα-σοκ γνώρισε η Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» έχασαν με 0-1 από την Θέλτα στο «Καμπ Νου» για την 10η αγωνιστική, σε ματς στο οποίο είχαν τέσσερα δοκάρια… Η «Μπάρτσα» γνώρισε την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, και αυτή ήρθε… κολλητά, μετά και την αποτυχία της στο clasico με την Ρεάλ στην Μαδρίτη!

thumbnail

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 22 πόντους (ισόβαθμη με την Σεβίλλη, που έχει έναν αγώνα λιγότερο) και στην 3η θέση, ούσα στο -2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στο -1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η γηπεδούχος δεν σκόραρε μάλιστα ύστερα από 56 σερί εντός έδρας αγώνες!
Η Θέλτα δεν έχασε για τρίτη αγωνιστική (2-1-0), πέτυχε την 2η σερί νίκη και είναι στην 6η θέση με 19 βαθμούς. Η επιτυχία της ομάδας του Βίγκο έχει μάλιστα ιστορικό χαρακτήρα, καθώς πανηγύρισε «διπλό» στη Βαρκελώνη ύστερα από 73 χρόνια!

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νεϊμάρ είχε δοκάρι στο 11′, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μέσι λίγο αργότερα… Επίσης, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων κατάφερε και κράτησε… όρθια την ομάδα του, όταν χρειάστηκε!

Στο 47’ ο Νεϊμάρ σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι της Θέλτα! Έτσι, στο 54′, με την άμυνα της Μπαρτσελόνα να δείχνει… κοιμισμένη ο Νολίτο έβγαλε απίστευτη ασίστ με τακουνάκι στον Λάρεβεϊ, ο οποίος… πλάσατε εύστοχα τον Μπράβο, κάνοντας το 0-1!
Στη συνέχεια η «Μπάρτσα» πίεσε παρά πολύ, ο Μέσι είχε νέο δοκάρι σε φάουλ. Ακολούθησαν τρεις φάσεις με τον Σουάρες με κεφαλιά και με σουτ από κοντά, αλλά το γκολ δεν… ήρθε! Η Θέλτα πρόσεχε την άμυνά της και κοίταξε να… χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Μπορούσε μάλιστα να σκοράρει και δεύτερο γκολ!

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Μασεράνο, Ματιέ, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (66’ Τσάβι), Ραφίνια (66’ Πέδρο), Σουάρεζ, Μέσι, Νεϊμάρ.
ΘΕΛΤΑ: Σέρχιο Άλβαρεζ, Μάγιο, Σέρχι Γκόμες, Καμπράλ, Κάστρο, Κρον – Ντέλι, Ραντόγια, Ερνάντεζ (69’ Φερνάντεζ), Νολίτο (88’ Μαντίντα), Λαριβέι (75’ Τσαλρς), Ορεγιάνα.

By