Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ήττα προβληματισμού για Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν 4-2 από την σαφώς πιο έτοιμη Φράιμπουργκ.

1008057Τα χαμόγελα αισιοδοξίας από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σίμουρκ, έδωσαν την Πέμπτη την θέση τους στον προβληματισμό λόγω της ήττας με 4-2 από την Φράιμπουργκ.

Μπορεί η γερμανική ομάδα να έχει υψηλότερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, ωστόσο το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο μισάωρο του αγώνα δεν δικαιολογείται.

Και πώς να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που οι παίκτες του Μίτσελ ήταν να σαν να μην μπήκαν στον παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχθούν 3 γκολ από τους Μεχμεντί (2) και Σμιντ.

Από εκείνο το σημείο όμως έδειξαν κάποια σημάδια βελτίωσης και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τάτος μείωσε σε 3-1.

Ένα λάθος του Κάρολ όμως έδωσε την ευκαιρία στους Γερμανούς να κάνουν το 4-1, ενώ στην επόμενη φάση ο Ολαϊτάν μείωσε σε 4-2, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Σβόλοφ, Φερνάντες, Χάνκε, Μεχμεντί, Σμιντ, Σούστερ, Μούιτζα, Σοργκ, Γκίντερ, Κλάους, Χεν. Αγωνίστηκαν και οι Ντιανέ, Φράις, Γκουέντε, Ζουκ, Γκούντερ, Κοκελέν, Τζούλιεν, Σραμλ, Χέφλερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46’ Κάρολ), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Χολέβας (46’ Λυκογιάννης, 70’ Καραγκούνης), Κοντρέρας (31’ Παπαδόπουλος, 70’ Σιώπης), Μανωλάς (46’ Σιόβας), Φέισα (46’ Μασάντο), Μανιάτης (46’ Ντε Βινσέντι), Σάμαρης (31’ Γκρέκο, 63’ Φετφατζίδης), Φουστέρ (31’ Τάτος, 63’ Ιμπαγάσα), Ντομίνγκεζ (46’ Βάις), Μήτρογλου (46’ Διαμαντάκος, 70’ Όλαϊτάν).

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By