Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ επικροτούν την δήλωση Καμμένου»

 Βουλευτές της συμπολίτευσης επισημαίνουν ότι το «όχι» για την άρση ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ  ισοδυναμεί επί της ουσίας με υιοθέτηση του πολιτικού σκεπτικού του 

kollia_tsarouxa600

Πολλές συζητήσεις στα πηγαδάκια και τους διαδρόμους της Βουλής προκαλεί η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ να καταψηφίσουν στην επιτροπή δεοντολογίας το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου για την προτροπή σε λιντσάρισμα του Χρήστου Πάχτα.

Βουλευτές της συμπολίτευσης επισημαίνουν ότι το «όχι» που είπαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ισοδυναμεί επί της ουσίας με υιοθέτηση του πολιτικού σκεπτικού του Πάνου Καμμένου που «κάλεσε» τους κατοίκους της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη. «Είναι σα να επικροτούν ό,τι έκανε και να το αποδίδουν σε πολιτική δραστηριότητα», έλεγαν με νόημα.

Σημείωναν δε, ότι την ίδια ώρα που η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρία Κόλλια Τσαρουχά τασσόταν υπέρ της άρσης της ασυλίας του Πάνου Καμμένου, όπως επίσης, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και η Χρυσή Αυγή, εκείνοι καταψήφισαν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By