Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αίτηση εξαίρεσης κατά των ανακριτριών υπέβαλε ο Ν.Μιχαλολιάκος

Η αίτηση εξαίρεσης βασίζεται στις καταγγελίες Κούγια ότι κατά τη συμπληρωματική απολογία του εντολέα του, ο Στ.Μπούκουρας εκβιάστηκε από τους εν λόγω δικαστικούς λειτουργούς να καταθέσει εναντίον των υπόλοιπων κατηγορούμενων βουλευτών της ΧΑ, προκειμένου ο ίδιος να αποφυλακιστεί

 

mixaloliakos-xrusi-augi

Αίτηση εξαίρεσης κατά των ειδικών ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου και κατά του εισαγγελέα Ισ.Ντογιάκου που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής υπέβαλε ο αρχηγός της Χ.Α Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η αίτηση εξαίρεσης βασίζεται στις καταγγελίες Κούγια ότι κατά τη συμπληρωματική απολογία του εντολέα του, ο Στ.Μπούκουρας εκβιάστηκε από τους εν λόγω δικαστικούς λειτουργούς να καταθέσει εναντίον των υπόλοιπων κατηγορούμενων βουλευτών της ΧΑ, προκειμένου ο ίδιος να αποφυλακιστεί.

Όπως σημειώνεται στο πληρεξούσιο του Ν.Μιχαλολιάκου, «είτε η καταγγελία είναι ψευδής, οπότε θα έπρεπε να έχει κινηθεί η σχετική πειθαρχική διαδικασία κατά του κ. Κούγια, είτε είναι αληθής οπότε θα έπρεπε να είχε πάραυτα αφαιρεθεί η δικογραφία από τους συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς».

«Το γεγονός ότι παρά ταύτα, ουδεμία διάψευση υπήρξε, εδραίωσε την πεποίθηση του εντολέα μου ότι η καταγγελία του κ. Κούγια είναι αληθής. Επομένως έλαβα τηνεντολή να καταθέσω σήμερα αίτηση εξαιρέσεως εναντίον τους, όπερ και έπραξα» σημειώνει ο δικηγόρος του αρχηγού της ΧΑ.

By