Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αγόρασαν «χαλασμένα» βιάγκρα και είχαν στύση… για έξι ημέρες

Ο 35χρονος προμηθευτής συνελήφθη και στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη.

FOSPHOTOS / Panayiotis Tzamaros
FOSPHOTOS / Panayiotis Tzamaros

Μπορεί να είχαν πρόβλημα με την στύση τους, αλλά αυτό που έπαθαν με τα μπλε χαπάκια που προμηθεύτηκαν, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν! Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι άτυχοι άντρες επισκέφθηκαν μια ιστοσελίδα που διαφήμιζε και προωθούσε γενόσημα τύπου «Βιάγκρα». Αφού τα ήπιαν δεν είχαν μια απλή στύση, αλλά στύση διαρκείας, η οποία κράτησε για έξι συνεχόμενες ημέρες…

Μετά από την αστυνομική έρευνα και όπως επιβεβαιώθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), τα χάπια που αγόρασαν δεν ήταν εγκεκριμένα για κυκλοφορία στην Ελλάδα. Ο 35χρονος προμηθευτής συνελήφθη και στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 366 χάπια, τα οποία θα ελεγχθούν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για παράνομη διακίνηση και διάθεση μέσω διαδικτύου, φαρμακευτικών προϊόντων μη εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ.
Όμως τα προβλήματα του 35χρονου δεν τελειώνουν εδώ, καθώς θα διενεργηθεί και φορολογικός έλεγχος για το ηλεκτρονικό κατάστημα που διατηρούσε.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ακολούθησαν τα ψηφιακά ίχνη του 35χρονου και διαπίστωσαν ότι ο κατηγορούμενος διαφήμιζε μέσω Ίντερνετ και προωθούσε από το ηλεκτρονικό «κατάστημα» γενόσημα φάρμακα, προέλευσης κατά βάση, από ασιατικές χώρες, που δήθεν ενισχύουν την ανδρική στυτική δυσλειτουργία.
Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται ακόμα, ότι τα επίμαχα δισκία θα αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία του κράτους για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί φορολογικός έλεγχος στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.
By