Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγ. Παντελεήμονας: Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας παιδικής χαράς

«Ο δήμος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει (σ.σ. στην ανάπλαση του Αγ. Παντελεήμονα) και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίσει το έργο, το οποίο έχει ενταχθεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα» δήλωσε το πρωί ο  Γιώργος Καμίνης

paidixixara

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα οι εργασίες κατασκευής της νέας παιδικής χαράς, παρά τις αντιδράσεις μικρής μερίδας περιοίκων.

«Ο δήμος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει (σ.σ. στην ανάπλαση του Αγ. Παντελεήμονα) και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίσει το έργο, το οποίο έχει ενταχθεί στα ευρωπαϊκά προγράμματα» δήλωσε το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ALPHA 9.89, σχετικά με την παρεμπόδιση της έναρξης των εργασιών. Ο δήμαρχος επανέλαβε τις θέσεις του για τον ρόλο της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι «ο δήμος πρώτος έμπρακτα αντιμετώπισε το νεοναζιστικό μόρφωμα» και σημείωσε ότι «θα πορευτεί ψύχραιμα και αταλάντευτα στην βάση της νομιμότητας».

Εξάλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με ανακοίνωσή του, δήλωσε ότι «η δημοκρατική Αθήνα πρέπει να καταδικάσει την επίθεση φασιστών σε συνεργεία του δήμου Αθηναίων που έκαναν εργασίες ανακατασκευής στην παιδική χαρά». Κάλεσε «τους κατοίκους σε όλες τις γειτονιές να απομονώσουν τα εγκληματικά φασιστικά και ρατσιστικά στοιχεία» και «να αγωνισθούν για μια πόλη δημοκρατική, ανεκτική, φιλική και ασφαλή για όλους τους κατοίκους της».

By