Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Αηδίασα και έφυγα από τη Χ.Α»

«Αηδίασα και έφυγα», δηλώνει πρώην χρυσαυγίτης, αποκαλύπτοντας τη δράση της οργάνωσης στην Κόρινθο.

Mpoukouras

«Αηδίασα και έφυγα», δηλώνει πρώην χρυσαυγίτης σε αποκαλυπτική μαρτυρία του για τη δράση της οργάνωσης στην Κόρινθο. Πρόκειται για το πρόσωπο, το οποίο ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας κατονόμασε ως έναν από τους «μάρτυρες υπό προστασία», πράγμα που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο πρώην χρυσαυγίτης, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει το πώς δρούσε η οργάνωση στην περιοχή της Κορινθίας.

Αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί δεν ανεχόταν άλλο τις ύβρεις του βουλευτή και τα στρατιωτικά παραγγέλματα.  Σημειώνει ότι μετά την αποχώρηση, τον απείλησαν ότι «θα του φέρουν τον Γιάννη Λαγό να του σπάσει τα μούτρα» .

Αναφέρει επίσης ότι γίνονταν επιθέσεις με την ανοχή της Αστυνομίας, αλλά και καταχρήσεις από τις εισφορές των μελών της ΧΑ«Τρώγαμε τα λεφτά των εισφορών με τον Μπούκουρα παρέα σε ταβέρνες», λέει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας εμφανίστηκε τη Δευτέρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου -όπως δήλωσε- στους δημοσιογράφους να θέσει εαυτόν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο βουλευτής ανέφερε ονομαστικώς τον μάρτυρα Δ., που τον είχε κατονομάσει σε κατάθεσή του στον ανακριτή, ως «γνώστη επιθέσεων κατά μεταναστών». Ο Στ. Μπούκουρας χαρακτήρισε τον μάρτυρα Δ. «ψευδομάρτυρα».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By