Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αθωώθηκε ο Κώστας Σακκάς

Αθωώθηκε κατά πλειοψηφία από το Τριμελές Αυτόφωρο

sakas-680_278823_H94C05

Αθωώθηκε ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος συνελήφθη χθες για παραβίαση των περιοριστικών όρων διαμονής που του είχαν επιβληθεί μετά από την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2010 για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς». Είχε αφεθεί ελεύθερος τον Ιούλιο μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, αφού παρέμενε προφυλακισμένος επί 31 μήνες, πέραν του νόμιμου ορίου, χωρίς να δικαστεί, ενώ είχε κάνει και απεργία πείνας επί 38 μέρες.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, υποχρέωσης εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρέωσης διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, απαγόρευση οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», αφαίρεσης διαβατηρίου και αστυνομικής ταυτότητας και χρηματικής εγγύηση 30.000 ευρώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By