Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αισιοδοξία Χατζηδάκη για μείωση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία

Σύσκεψη  διυπουργική επιτροπής στο υπουργείο Ανάπτυξης

XATZIDAKIS

Αισιόδοξος ότι θα ξεπεραστούν κοινοτικά αναχώματα που τίθενται στη μείωση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία, εμφανίστηκε σήμερα, μετά από σύσκεψη διυπουργικής επιτροπής στο υπουργείο Ανάπτυξης, ο υπουργός Κωστής  Χατζηδάκης.

 

Η διυπουργική επιτροπή για τη βιομηχανική πολιτική συνεδρίασε υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη και με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση των υφυπουργών Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Θανάση Σκορδά, ΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου, των γενικών γραμματέων Βιομηχανίας Γιώργου Στεργίου, Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστου Βασιλάκου, ΠΕΚΑ Κωνσταντίνου Μαθιουδάκη και του προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι έγινε ενημέρωση από το ΥΠΕΚΑ σε σχέση με την εφαρμογή της πρωτοβουλίας που έχει αναληφθεί για μείωση του ενεργειακού κόστους και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σήμερα στη σύσκεψη, το ΥΠΕΚΑ διαβεβαίωσε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά.

By