Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αισιόδοξος ο Σιμεόνε για τη «μάχη της Μαδρίτης»

Σεβασμός για την Ρεάλ, ανέφερε ο τεχνικός της Ατλέτικο

Atletico-de-Madrid-UEFA-Champions-League-Final-Media-Day

«Είδα ευτυχία και χαρά στα μάτια των παικτών μου, δουλέψαμε όπως κάνουμε πάντα και προετοιμαστήκαμε για να παίξουμε αύριο. Θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι μέχρι το τέλος. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας», ήταν τα λόγια του Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του μεγάλου τελικού της Λισσαβόνας.

Ο αργεντίνος τεχνικός της Ατλέτικο παρατήρησε πως «θα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι απέναντι σε αυτό που θα παρουσιάσει η Ρεάλ. Έχουμε μελετήσει διάφορες τακτικές, είμαστε μία συμπαγής ομάδα και φτάνουμε σε αυτό το ματς ξέροντας ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Με τους Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, τι γίνεται; «Αν δεν αποθεραπευτούν πλήρως θα παίξουν άλλοι που είναι σε φόρμα, δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Προπονήθηκαν καλύτερα την Πέμπτη αλλά τώρα μένει να περιμένουμε για να δούμε τι θα συμβεί».

Μιλώντας ειδικότερα για την Ρεάλ επεσήμανε: «Η Ρεάλ του σήμερα είναι πιο ανταγωνιστική, έχουν δουλέψει περισσότερο και ο Αντσελότι, που είναι μεγάλος προπονητής, βρήκε μία ισορροπία. Το ματς με την Ρεάλ είναι μοναδικό καθώς αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης θα είναι το κλειδί. Είναι σημαντικό το ποια ομάδα θα κερδίσει τη μάχη του κέντρου. Προερχόμαστε από έναν πολύ όμορφο θρίαμβο στη LaLiga, αλλά τώρα έχουμε γυρίσει σελίδα».

Βαγγέλης Μελέκογλου

By