Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αιφνίδιος θάνατος 39χρονης μητέρας μπροστά στο παιδί της

Η άτυχη γυναίκα, αν και μονογονιός, είχε καταφέρει με υποτροφία να σπουδάζει παιδαγωγικά σε κυπριακό πανεπιστήμιο κι αυτόν τον καιρό βρισκόταν στην απόκτηση του πτυχίου της

ASTHENOFORO_591_355_591_355

 

Μπροστά στα μάτια του εξάχρονου παιδιού της ξεψύχησε την Τετάρτη το πρωί 39χρονη μητέρα από την Ελλάδα, που διέμεινε τα τελευταία 11 χρόνια μόνιμα στην Λεμεσό.

Η 39χρονη καθώς ετοίμαζε το παιδί της για το σχολείο το πρωί, ένιωσε αδιαθεσία. Ο μικρός προσπάθησε να βοηθήσει την μητέρα του, τη στιγμή που εκείνη παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα, με αίμα να τρέχει από την μύτη της. Έτρεξε να της φέρει χαρτομάντιλα και προσπάθησε να την οδηγήσει σε κάθισμα, όμως όταν εκείνη σωριάστηκε αναίσθητη στο δάπεδο του διαμερίσματος, έτρεξε και κάλεσε τους γείτονες σε βοήθεια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την 39χρονη στο Νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν είχαν την ευκαιρία να της παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια, καθώς το μοιραίο για την ζωή της είχε επέλθει.

Τα αίτια του θανάτου της 39χρονης, θα διερευνηθούν κατά την νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της, υπάρχουν όμως πληροφορίες πως η γυναίκα το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η άτυχη γυναίκα, αν και μονογονιός, είχε καταφέρει με υποτροφία να σπουδάζει παιδαγωγικά σε κυπριακό πανεπιστήμιο κι αυτόν τον καιρό βρισκόταν στην απόκτηση του πτυχίου της.

Πηγή: kathimnerini.com.cy

By