Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αιφνιδιαστική συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου – Νέα τηλεδιάσκεψη το απόγευμα

Συναντήθηκαν για λίγα λεπτά το μεσημέρι

samaras benizelos Στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή συναντήθηκαν για λίγα λεπτά ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Κώστα Σημίτη και λίγο πριν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναχωρήσει σε προγραμματισμένο ταξίδι του στο Κιλκίς.

Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αντάλλαξαν απόψεις στη σκιά του νέου αδιεξόδου της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και ενώ επίκειται νέα τηλεδιάσκεψη σήμερα το απόγευμα. Όταν πραγματοποιείται η νέα τηλεδιάσκεψη ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται στο Κιλκίς για τα εγκαίνια πτέρυγας του τοπικού νοσοκομείο. Αργότερα θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης και θα μιλήσει, στις 7 το απόγευμα, στο Κέντρο Νεότητας της περιοχής.

Κομισιόν: Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα

margaritis-schoinas-comission-570

Εν τω μεταξύ, θετικό είναι το μήνυμα που έστειλε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, αφού τόνισε ότι οι συζητήσεις μεταξύ της τρόικας και των ελληνικών Αρχών συνεχίζονται και ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.

«Οι συζητήσεις με τις ελληνικές Αρχές συνεχίζονται. Έχει σημειωθεί πρόοδος σε αρκετά σημεία. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, ούτως ώστε να επιτραπεί η επιστροφή των κλιμακίων μας στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την τακτική ενημέρωση της Επιτροπής προς τους δημοσιογράφους.

By