Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ακυρώνονται συναυλίες λόγω…ΣΔΟΕ!

Μαζικές ακυρώσεις συναυλιών σε όλη τη χώρα, λόγω του φόβου των διοργανωτών για πρόστιμα από το ΣΔΟΕ!

photoremosΜετά τα «λουκέτα» σε κέντρα διασκέδασης το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει βάλει στο στόχαστρο τις αμοιβές των καλλιτεχνών, που ακυρώνουν ο ένας μετά τον άλλο τις εμφανίσεις τους ανά την περιφέρεια.

Σύμφωνα με την Καθημερινή  οι έλεγχοι αφορούν όλα τα… ρεπερτόρια, καθώς το ΣΔΟΕ προβαίνει σε ελέγχους σε κέντρα και συναυλίες που εμφανίζονται καλλιτέχνες τόσο του λαϊκού, όσο και του έντεχνου ρεπορτορίου. 

Η καχυποψία χτυπά κόκκινο στις τάξεις του ΣΔΟΕ το οποίο αρνείται να δεχθεί πως τα ποσά που δηλώνονται είναι οι πραγματικές αμοιβές των καλλιτεχνών. Χαρακτηριστικό της διαφοράς είναι πως τα νυχτοκάματα που δηλώνονται κυμαίνονται από 500 έως 600 ευρώ, την ώρα που στην πραγματικότητα ξεπερνούν τα 1.500 ευρώ και σε μερικές περιπτώσεις αγγίζουν μέχρι και τις 20.000 ευρώ!

Χαρακτηριστικές επίσης του κλίματος που επικρατεί είναι και οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου ο οποίος ήταν από τους πρώτους που μπήκε στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ποντίκι δήλωσε χαρακτηριστικά πως η νύχτα έχει τελειώσει.

Πηγή: koolnews.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By