Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά η έναρξη των οδικών εργών

«Ευχαριστίες» Χρυσοχοΐδη στον Ράιχενμπαχ της Task Force

1D54CD28A84574EF064F12371B7C3A0D

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον Επίτροπο Οικονομικών, Όλι Ρεν, με τον κ. Χρυσοχοΐδη να δηλώνει από τις Βρυξέλλες ότι «οι μπουλντόζες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν για τη συνέχιση των μεγάλων οδικών έργων».

Πρέπει να ψηφιστούν τα μέτρα από τη Βουλή, με νομοσχέδια που θα κατατεθούν σύντομα, τόνισε στον κ. Ρεν.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε τον θετικό ρόλο που διαδραμάτισε επί του θέματος ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλαδα Χορστ Ράϊχεμπαχ, ο οποίος συνόδευσε εξάλλου τον υπουργό στην επισκεψή του στην έδρα της Ευρωπαϊκης Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

«Η ελληνική οικονομία διψάει για επενδύσεις και σήμερα είμαστε στην αφετηρία με μπουλντόζες και καύσιμα» ανέφερε ο Μ. Χρυσοχοΐδης επισημαίνοντας πως μετά το πέρας των κοινοβουλευτικών διαδικασιών στην Ελλάδα το μόνο που θα απομείνει θα είναι το πράσινο φως απο τους Επιτρόπους Αλμούνια και Χαν το οποίο εκτιμάται πως θα ανάψει με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο υπουργός Μεταφορών σε δηλώσεις του προς τον Τύπο υπογράμμισε ότι οι ποιοτικοί έλεγχοι στα έργα θα είναι εντατικοί και ότι η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού θα είναι απολύτως νόμιμη, ούτως ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο απασχόλησης μη ασφαλισμένου εργατικού δυναμικού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By