Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αλβέρτης: «Γυρνάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε και να κάνουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι»

Την Πέμπτη περιμένει ο Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

ÁËÂÅÑÔÇÓ  MEDIA DAY ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ

«Δεν μπήκαμε καν στο πρώτο δεκάλεπτο και όταν αποφασίσαμε να παίξουμε, τα πάντα είχαν κριθεί. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν παραπάνω συγκέντρωση από ότι τα συνηθισμένα. Η σειρά είναι 1-1, γυρνάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε και να κάνουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι», είπε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει την (πολύ) βαριά ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Ενώ ο Αντώνης Φώτσης, επεσήμανε: «Δεν πήγε πολύ καλά το παιχνίδι για εμάς. Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να επιβάλει τον δικό του ρυθμό, έπαιξε αρκετά καλύτερα και πήρε μία εύκολη νίκη θα έλεγα…».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του, βλοσυρός όπως πάντα, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Ισοφαρίσαμε τη σειρά, καταφέρνοντας, νομίζω, να είμαστε αρκετά καλοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Σκοράραμε πολλούς πόντους απέναντι στην πάντα καλή άμυνα του Παναθηναϊκού. Τα πράγματα μετά το πρώτο δεκάλεπτο έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Σε αυτή τη φάση μετράει η νίκη. Αντίθετα ξέρετε, η διαφορά δεν παίζει ρόλο. Η σειρά είναι στο 1-1, αλλά ίσως αυτή η διαφορά είναι μία ένεση αυτοπεποίθησης. Πάμε τώρα για το ματς της Πέμπτης, όπου πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ από την αντίστοιχη στο πρώτο παιχνίδι».

Ο Κώστας Σλούκας παρατήρησε πως, «Ίσως το σκορ να είναι και πλασματικό. Παίξαμε πάρα πολύ συγκεντρωμένα, ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή ως το τέλος και κερδίσαμε δίκαια. Το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη και πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένα για να κάνουμε το 2-1, μόνο αυτό κοιτάμε.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε κάθε ματς για να κερδίζει. Πόσο μάλλον στο ΟΑΚΑ που τα παιχνίδια κρίνουν τίτλο. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μπουν τα ελεύθερα σουτ και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το κλειδί, είναι πολύ σημαντικό».

Βαγγέλης Μελέκογλου

By