Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αλλαγές στην Εθνική: εκτός Χολέμπας, Φορτούνης, μέσα Ντίνας, Τασουλής.

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην Εθνική ομάδα, καθώς ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανακάλεσε την πρόσκληση Φορτούνη και Χοσέ Χολέμπας και στη θέση τους κάλεσε τους Θανάση Ντίνα και Χρήστο Τασουλή.

ÍÔÉÍÁÓ  ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  (SUPERLEAGUE 2014-2015)Χολέμπας και Φορτούνης αντιμετώπισαν προβλήματα και τέθηκαν εκτός αποστολής για τους αγώνες των ομάδων τους σε Ιταλία και Ελλάδα, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός να προχωρήσει άμεσα σε νέες κλήσεις.

Η Ρόμα ενημέρωσε ότι ο Χολέμπας έκανε φυσιοθεραπεία στην προπόνηση του Σαββάτου και δεν υπολογίζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο, το βράδυ της Κυριακής. Από την άλλη, ο Φορτούνης παρότι προπονήθηκε, για προληπτικούς λόγους δεν συμπεριλήφθηκε από τον Μίτσελ στην αποστολή για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τον Πανθρακικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Ντίνας τραυματίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν για το Europa League στις 23 Οκτωβρίου (υπέστη αιμάτωμα στη μέση από γονατιά αντιπάλου και έγινε αλλαγή στο 24′) με αποτέλεσμα να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και να κριθεί ανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Από τότε δεν έχει αγωνιστεί, αν και από τις 31 Οκτωβρίου προπονείται κανονικά και ήταν στους 21 του Γιάννη Αναστασίου για τοναγώνα με τους Ολλανδούς (τελικά έμεινε εκτός 18άδας). Ο Ντίνας είναι στην 20άδα του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οσο για τον Χρήστο Τασουλή, πρόκειται για τον 23χρονο (γεννημένος στις 3 Μαϊου του 1991) αριστερό μπακ του Πανιωνίου, που είναι βασικός και έχει 8 συμμετοχές στην Superleague (επτά 90λεπτα και 84 λεπτά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα) ενώ ήταν βασικός (για 90 λεπτά) στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Οι κυανέρυθροι τον απέκτησαν το καλοκαίρι από τον Φωστήρα.

 

By