Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αλ Πατσίνο: To τρικ για να φαίνεται ψηλότερος στο φεστιβάλ της Βενετίας

Στο πλάι της 35χρονης συντρόφου του, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 71ου Φεστιβάλ της Βενετίας, ο Αλ Πατσίνο.Τι… σκαρφίστηκε για να φαίνεται ψηλότερος από εκείνη!

al-patsino-to-trik-gia-na-fainetai-psiloterosΟ 74χρονος χολιγουντιανός σταρ, Αλ Πατσίνο, εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο Φεστιβάλ της Βενετίας, στο πλευρό της 35χρονης συνοδού του Λουσίλα Σόλα, για να παραλάβει το βραβείο Mimmo Rotella, και πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Ο βετεράνος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ με την εντυπωσιακή Λουσίλα, αλλά κάτι άλλο έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από την εκθαμβωτική συνοδό του…

alpacino2

Οι παπαράτσι παρατήρησαν ότι η Λουσίλα έκανε ένα βήμα πίσω την στιγμή που εκλήθη το ζευγάρι να ποζάρει μπροστά στο φακό, έτσι ώστε ο Αλ Πατσίνο να φαίνεται ψηλότερος από εκείνη…

Επίσης, και η… κόμη του διάσημου ηθοποιού του προσέθετε κάποιους πόντους παραπάνω.

Το φετινό πρόγραμμα της Μόστρα φιλοξενεί δύο ταινίες του Πατσίνο, οι οποίες θα προβληθούν εκτός διαγωνιστικού. Στην πρώτη ταινία με τίτλο « Manglehorn», ο ηθοποιός ενσαρκώνει έναν μεσήλικα που έρχεται αντιμέτωπος με ένα έγκλημα που του κόστισε στο παρελθόν τον έρωτα της ζωής του.

Το «The humbling» του Μπάρι Λέβινσον, είναι η δεύτερη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πατσίνο, όπου ενσαρκώσει έναν ηθοποιό, ο οποίος μετά από μία σειρά αποτυχιών στην καριέρα του, γνωρίζει μία νεαρή λεσβία, με την οποία εμπλέκεται σε ένα παράξενο ερωτικό παιχνίδι.

Φωτογραφία: Splash/Smart Magna

By