Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπλόκο σε εταιρεία του Πάλλη

Ανάκληση άδειας εγκατάστασης ναυτιλιακής εταιρείας του φυγόδικου στον Πειραιά

Limani_peiraia 1Σε ανάκληση της άδειας εγκατάστασης ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά, που είχε αιτηθεί ο φυγόδικος επιχειρηματίας Αν. Πάλλης, προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στο μεταξύ συνεχίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες στο πολεμικό μουσείο του επιχειρηματία στη Βάρης Κορωπίου.

Ήδη στο σπίτι του καταζητούμενου επιχειρηματία έχουν βρεθεί δεκάδες όπλα, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος αφιερωμένος στον Χίτλερ με ναζιστικά σύμβολα ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες σε χώρους τράνζιτ στα λιμάνια της Αττικής προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κοντέινερ με όπλα του επιχειρηματία.

Παράλληλα θα διενεργηθεί λεπτομερής έλεγχος και στα οικονομικά των εταιρειών του με τις αρμόδιες υπηρεσίες να έχουν εντολή να αξιολογήσουν κάθε στοιχείο που αφορά τη δραστηριότητά τους, ώστε να εντοπιστεί αν υπάρχει σύνδεση με οποιονδήποτε τρόπο με τη Χρυσή Αυγή. Έτσι, όλες οι δικογραφίες, που εκκρεμούν σε βάρος του Αναστάσιου Πάλλη, θα συγκεντρωθούν, προκειμένου να εντοπιστούν τα πιθανά κοινά σημεία, που τις ενώνουν και ενδεχομένως συνδέονται με τη διερευνώμενη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σε βάρος του επιχειρηματία άλλωστε εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης  ενώ εκκρεμεί παλαιότερο ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή του στην υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη για επισφαλή δάνεια ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ της τράπεζας FBΒ. Επίσης κατηγορείται για αρπαγή και εκβίαση, υπόθεση που είχε καταγγείλει ο πρώην συνεργάτης του Έντουαρντ Σπρινγκλ Στέισι.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By