Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο Παγκράτι

Πρόκειται για τις  οργανώσεις «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» και «Αλώβητος Πυρήνας Εκδίκησης».

 

astynomiaΟι οργανώσεις «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» και «Αλώβητος Πυρήνας Εκδίκησης» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών Swift Mail,  την περασμένη Κυριακή στο Παγκράτι.

Οι συντάκτες της προκήρυξης αναφέρουν ότι  τελευταίους μήνες γίνεται μια προσπάθεια από την πλευρά της Αστυνομίας και των μέσων ενημέρωσης  να πολεμήσουν το νέο αναρχικό αντάρτικο πόλης.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη έξω από τα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών «Swift Mail» δεν προκάλεσε θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές. Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι άγνωστη στον… τρομοκρατικό χώρο, καθώς από αυτήν είχαν σταλεί φάκελοι-βόμβες με προορισμό ξένες πρεσβείες από τη «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» το 2010, ενώ το Νοέμβριο του ίδιου έτους είχε τραυματιστεί μια υπάλληλος όταν ανοιξε ένα από τα δέματα που είχε παραλήπτη την πρεσβεία του Μεξικό στην Ελλάδα.

 

By