Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων στην Ιερισσό

 Πήραν αναβολή για να δικαστούν στις 20 Μαρτίου.

 

ierissos 3Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκιδικής παραπέμφθηκαν να δικαστούν τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Ιερισσού Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι συλληφθέντες, δύο 44χρονοι, ένας 43χρονος κι ένας 23χρονος, στους οποίους αποδίδονται – κατά περίπτωση – τα αδικήματα περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και της παράνομης κατοχής ασυρμάτου ραδιοπομπού, ζήτησαν και πήραν αναβολή για να δικαστούν στις 20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στα σπίτια τους και σε αποθηκευτικούς χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κυνηγητικά όπλα, από τα οποία τα δύο στερούνταν τις νόμιμες άδειες, τρεις παράνομοι ασύρματοι φορητοί πομποδέκτες και 27 κροτίδες. Τα κυνηγητικά όπλα απεστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι προσήχθησαν αρχικά μαζί με δύο ακόμη άτομα στο πλαίσιο των ερευνών των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης στο εργοτάξιο της εταιρείας εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές.

Εξάλλου, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκιδικής, ανέβαλε για τις 17 Ιανουαρίου 2014 τη δίκη των τεσσάρων κατοίκων της Χαλκιδικής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο στις Σκουριές, στη διάρκεια κινητοποίησης εναντίον της εξόρυξης χρυσού.

 

By