Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αναβολές αγώνων αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού λόγω Πολυτεχνείου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε την αναβολή επτά αγώνων που είχαν προγραμματιστεί για το τριήμερο Παρασκεύη 14/11 – Δευτέρα 17/11 μετά από αίτημα του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της τάξης και της ασφάλειας», αλλά και σχετική εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

226e82b70ef3d40127313e4f1f18a5fb_LΣυγκεκριμένα, αναβάλλεται το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Basket League μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Πυλαία, αλλά και έξι αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής της Football League και συγκεκριμένα οι αγώνες Παναχαϊκή – ΑΕΚ, Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης, Καλλιθέα – Αχαρναϊκός, Λάρισα – Τύρναβος, Φωκικός – Ηρακλής και Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός.

Αιτία του αιτήματος της αστυνομίας η αδυναμία επαρκούς αστυνόμευσης λόγω των εκδηλώσεων που θα υπάρξουν στο τριήμερο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.

Το ντέρμπι του μπάσκετ είχε οριστεί για τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στις 19:00 στο κλειστό της Πυλαίας. Η αναμέτρηση Φωκικός – Ηρακλής για την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου (18:00) στο δημοτικό στάδιο Αμφισσας.

Το Παναχαϊκή – ΑΕΚ, μετά από πολλά «εμπόδια», στο Παμπελοποννησιακό, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 18:00, ενώ για την ίδια ημέρα, στις 15:00, είχαν οριστεί οι αναμετρήσεις Καλλιθέα – Αχαρναϊκός και Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός.

Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου θα έπαιζαν Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης στις 18:00 και Λάρισα – Τύρναβος στις 21:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ αναβλήθηκε το ματς Καλλιθέα – Αχαρναϊκός την Κυριακή (16/11, 15:00), στο Λεκανοπέδιο Αττικής την ίδια ώρα θα διεξαχθούν κανονικά τόσο ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Πάτρας, όσο και η αναμέτρηση της Football League μεταξύ του Αλίμου και των Χανίων, στην Καισιαριανή.

Πληροφορίες θέλουν την Football League να μελετά την αναβολή ολόκληρης της 6ης αγωνιστικής των δύο ομίλων, καθώς ήδη, με την υπάρχουσα αναβολή, οι μισοί αγώνες δε θα διεξαχθούν. Η διοργανώτρια φαίνεται ότι καταλήγει σε καθολική αναβολή της αγωνιστικής και αναμένεται να το ανακοινώσει αυτό την Πέμπτη (13/11). Οσο για το πότε θα διεξαχθεί; Το πιθανότερο είναι εμβόλιμα, σε διαθέσιμη ημερομηνία.

By