Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αναμέτρηση Δακή- Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Ο συνδυασμός του κ. Δακή «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» προηγείται στην καταμέτρηση των ψήφων

ekloges

Τη στήριξη και την ψήφο των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών «για μια νίκη όλων των Δυτικομακεδόνων, για ένα καλύτερο αύριο» ζητά, με δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Ο συνδυασμός του κ. Δακή «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» προηγείται στην καταμέτρηση των ψήφων (στο 94,33% των εκλογικών τμημάτων), με ποσοστό 35,89% έναντι 29, 01% του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Δημιουργία ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» και η «μάχη» για την ανάδειξη του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας θα κριθεί στον β” γύρο.

Στη δήλωσή του, ο κ. Δακής, αφού ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, ζήτησε από όλους τους συμπατριώτες του, «ανεξαρτήτως του ποιες προτιμήσεις εκδήλωσαν με την ψήφο τους, σήμερα, να στηρίξουν τον συνδυασμό μας στα πλαίσια μιας στρατηγικής πρακτικής που έχουμε εφαρμόσει αλλά και μιας πρότασης καθαρής που έχουμε για το αύριο: ενότητας, σύνθεσης και αποτελεσματικότητας, με όρους διαφάνειας και χρηστής διοίκησης».

By