Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Coca – Cola

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης και πίστωσης των νέων μετοχών.

coca-colaΤην προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Coca Cola 3Ε. Α.Ε. καθώς και των παραγώγων προϊόντων με υποκείμενο τίτλο  σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης της εταιρείας αναφορικά με τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης της CC HBC AG για την απόκτηση των μετοχών της, αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αναστολή ισχύει από σήμερα Δευτέρα 22/4/2013 για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και των προϊόντων (δείκτες, ΕTFs) και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης και πίστωσης των νέων μετοχών στις μερίδες των δικαιούχων.

Κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία, 29/04/2013) η Coca-Cola HBC AG θα αντικαταστήσει την Coca Cola 3Ε. Α.Ε. στους δείκτες. Οι μετοχές της Coca Cola 3Ε. Α.Ε. θα μεταφερθούν στην Κατηγορία «Χαμηλής Διασποράς» σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. Επίσης, τα παράγωγα προϊόντα με υποκείμενο τίτλο τη μετοχή της Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. θα διαγραφούν.

By