Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ετοιμάζεται να «κατακτήσει» η Λουξ

 Συζητήσεις  εισόδου για τα ελληνικά αναψυκτικά Λουξ στα ΗΑΕ, τη Νότιο Αφρική αλλά και τη Ταϊβάν έχει ξεκινήσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η διοίκηση της πατρινής εταιρείας 

loux2

Συζητήσεις  εισόδου για τα ελληνικά αναψυκτικά Λουξ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τη Νότιο Αφρική αλλά και τη Ταϊβάν έχει ξεκινήσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η διοίκηση της πατρινής εταιρείας Λουξ Μαρλαφέκας, εκμεταλλευόμενη την μεγάλη ζήτηση των συγκεκριμένων κρατών σε εισαγόμενα είδη.

Την ίδια στιγμή, αναφέρουν πηγές, η διοίκηση της εταιρείας έχει ξεκινήσει διαδικασίες αναθέρμανσης  της παρουσίας της στην κυπριακή αγορά. Παρουσία που επί της ουσίας ανακόπηκε πέρυσι τον Απρίλιο, λόγω των οικονομικών και κοινωνικών ανατροπών που σημειώθηκαν στην χώρα, επηρεάζοντας και την γενικότερη εικόνα της εταιρείας.

Το πλάνο της διοίκησης είναι μέσα στη προσεχή πενταετία, οι εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν το 10% του κύκλου εργασιών, αφού νέα καινοτόμα προϊόντα αλλά και καινούργιες εμπορικές συνεργασίες θα συμβάλλουν στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

(Visited 1 times, 1 visits today)
By