Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανδρουλάκης: επισκέψεις από την Κίνα

Τον επικεφαλής της Φιλικής Αντιπροσωπείας του CCP, Han Yong συνάντησε σήμερα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

nikos androulakisΟ Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε σήμερα το πρωί, με τον επικεφαλής της Φιλικής Αντιπροσωπείας του CCP και Αναπληρωτή Γραμματέα της Αυτόνομης Περιφέρειας της Κίνας Σιν Τζιάν, κ. Han Yong.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωζώνη, καθώς και το νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται μετά τις γερμανικές εκλογές.

Ο κ. Ανδρουλάκης ενημέρωσε τον κ. Han για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την προσπάθεια της χώρας να εξέλθει από την κρίση. Επιπρόσθετα, ο Γραμματέας της ΚΠΕ αναφέρθηκε τόσο στις πρόσφατες εξελίξεις, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, όσο και στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα. Τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει πολιτική ενότητα και συνεννόηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε η χώρα μας αλλά και η αδύναμη περιφέρεια του Νότου να μπουν και πάλι σε αναπτυξιακή τροχιά.

Τέλος, ο κ. Han εξέφρασε την υποστήριξή του προς την Ελλάδα και αναφέρθηκε στις προοπτικές διεύρυνσης της πολιτικής, οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By