Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης: Θέλουμε κόμματα, πρόσωπα και κινήσεις χωρίς ελιτισμούς

«Τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε θεσμικά» τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

venizelos androulakis pasok

 

Με φόντο το κείμενο της Κεντροαριστεράς, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα, «Η κίνηση αυτή ενισχύει τον δημοκρατικό προοδευτικό μεταρρυθμιστικό λόγο στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι σημαντική αν και το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά κατανοήσουν την αναγκαιότητα συμμετοχής. Με σεβασμό στην αυτονομία τους. Κόμματα, πρόσωπα και κινήσεις χωρίς ελιτισμούς και χωρίς εξουσιολαγνεία μπορούν να συνεισφέρουν» τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Εστιάζοντας στην καθημερινότητα των πολιτών, «τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε θεσμικά. Σημαντικά ζητήματα δεν μπορούν να προκύπτουν στο δημόσιο διάλογο από διαρροές. Πρέπει να συνεδριάσει άμεσα το Υπουργικό Συμβούλιο» απάντησε αναφορικά με το πετρέλαιο θέρμανσης, τα 25 ευρώ στα νοσοκομεία και τον «Καλλικράτη», την ώρα που «δεν είναι δυνατόν να ανοίγουμε το θέμα Διαύγεια. Κάτι που έγινε επί ημερών κρίσης και συμβολίζει την απόλυτη διαφάνεια» ξεκαθάρισε.

Αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, «από τη μεταπολίτευση και μετά ποια μεταρρύθμιση έχει ψηφίσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η Κομμουνιστογενής Αριστερά; Τον «Καλλικράτη»; Τον «Καποδίστρια»; το νόμο του Πεπονή; Ποια μεταρρύθμιση;» σχολίασε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις τοποθετήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή. «Στο θέμα της Χρυσής Αυγής, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεταβεί από την υποκρισία στη διαχείριση. Μέσα από τη θεωρία των δύο άκρων, το αίτημα για εκλογές και τις δηλώσεις περί κομμάτων του συνταγματικού τόξου, βρίσκουν βαρβάρους για να ετεροπροσδιορίζονται», κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By