Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης: Αυτοί που θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα, να βρουν και Βουλευτές να τα ψηφίσουν

«Αυτοί λοιπόν που θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα, να βρουν και Βουλευτές να τα ψηφίσουν» τονίζει ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

venizelos androulakis pasok«Δεν βλέπω για ποιο λόγο τα κόμματα δεν παίρνουν κοινές πρωτοβουλίες. Αν το επόμενο διάστημα δείξει αντοχή η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις, πάει να πει ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά» τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο ρ/σ ΑΘΗΝΑ 9,84.

Απαντώντας αναφορικά με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, «Εμείς έχουμε μια ξεκάθαρη στάση, ότι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δε θα υπάρξουν. Αυτοί λοιπόν που θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα, να βρουν και Βουλευτές να τα ψηφίσουν» απάντησε ο κ. Ανδρουλάκης.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι «το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος», εξηγώντας ότι «ενισχύεται δηλαδή μια ακραία ρητορεία, παρουσιάζονται ακραίες συμπεριφορές, αυξάνονται οι κοινωνικές ανισότητες με αποτέλεσμα να υπονομεύονται οι δημοκρατικοί θεσμοί».

«Δεν έχει κανένας από την Ευρώπη πλέον το άλλοθι να πει ότι δε γνώριζε αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε αντιμετωπίσει πάρα πολλά. Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ και στο ευρωπαϊκό πολιτικό πλαίσιο διότι είναι το πιο ασφαλές γήπεδο. Οι Ευρωπαίοι πρέπει να βοηθήσουν» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By