Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανδρουλάκης: Πολλοί αδίκως συγκρίνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου με σημερινές καταστάσεις

Διπλή η μάχη: Να αλλάξουμε τη χώρα με δίκαιες μεταρρυθμίσεις και να ανατρέψουμε τη συντηρητική ιδεολογία της Ευρώπης, τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

nikos androulakis

«Εμείς δίνουμε μία μάχη για τις ιδέες μας και για τη δημοκρατική παράταξη. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη, αλλά στην ιστορική του αυτή διαδρομή από το 1981 προσέφερε πάρα πολλά στον ελληνικό λαό και στον τόπο. Ας συγκρίνουμε το τι υπήρχε πριν και για ποια Ευρώπη μιλούσαμε. Πολλοί αδίκως συγκρίνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου με σημερινές καταστάσεις. Κάποιοι ακροδεξιοί δημαγωγοί προσπαθούν να χρεώσουν τη σημερινή κρίση σε έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή το 1996» τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο ρ/σ Alpha.

«Πολιτικοί μας αντίπαλοι κρύβουν πίσω από δύο-τρεις ανθρώπους, πίσω από αυτούς τους λίγους που εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη της παράταξης και του ελληνικού λαού, την τεράστια πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ανιδιοτελώς πρόσφεραν επί πάρα πολλά χρόνια. Εκτιμώ ότι ιστορικά θα δικαιωθεί το ΠΑΣΟΚ για τις στρατηγικές του επιλογές. Το θέμα είναι να δικαιωθεί εν ζωή. Γιατί πιστεύω ότι σε όλη της την πορεία οι βασικές και κυρίαρχες αποφάσεις της πάρθηκαν με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, επιχειρώντας να απαντήσει στην επίθεση, που δέχεται το ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σχετικά με τις νέες δυνάμεις που εμφανίζονται στην πολιτική ζωή του τόπου, «πρέπει να αναδείξουμε ένα νέο ανθρώπινο δυναμικό. Ένα νέο ανθρώπινο δυναμικό, που να πιστεύει ότι μπορούμε να αλλάξουμε το κράτος προς όφελος των πολιτών. Υπάρχει μια βουβή πλειοψηφία στην Ελλάδα, η οποία πιστεύει ότι η χώρα μπορεί να αλλάξει και να έχει ένα καλύτερο μέλλον, πέρα από όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη» τόνισε, προσθέτοντας: «Πρώτον, με μεταρρυθμίσεις να αλλάξουμε τη χώρα μας και να την εκσυγχρονίσουμε και δεύτερον, να δώσουμε μία μάχη για να αλλάξει η κυρίαρχη ιδεολογία της συντηρητικής Ευρώπης».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By