Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑΝΕΛ: Νέες ανθρωποθυσίες απαιτεί η τρόικα

Το καράβι βυθίζεται αύτανδρο, σχολιάζουν επίσης σχετικά με το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας

xrisoveloniA«Η σε μια νύχτα κατάλυση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στην εργασία χιλιάδων υπαλλήλων στο Δημόσιο είχε αρχή αλλά προφανώς δεν έχει τέλος» τονίζει η Τομεάρχης δημόσιας διοίκησης και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε δήλωσή της για τη διαθεσιμότητα.

Επιπροσθέτως, η ίδια υπογραμμίζει ότι «οι νέες διαθεσιμότητες του Σεπτεμβρίου που φυσικά δεν θα είναι οι τελευταίες, οι χωρίς όριο απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε διψήφια ύφεση την ελληνική οικονομία και φυσικά σε νέα μέτρα»

«Το καράβι όχι μόνο δεν περνά τον τελευταίο κάβο αλλά βυθίζεται αύτανδρο» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ανθρωποθυσίες

Για νέες ανθρωποθυσίες κάνουν, επίσης, λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφορικά με την έκθεση της τρόικας για την ελληνική οικονομία.

«Καθώς οι λεονταρισμοί του κ. Στουρνάρα για δήθεν πάταξη της φοροδιαφυγής θεωρούνται αναξιόπιστοι ακόμη και από τους δανειστές, η τρόικα με την έκθεσή της ζητεί και νέες ανθρωποθυσίες, επιβάλει επιπλέον φόρους και βάρη στις πλάτες των εξαθλιωμένων Ελλήνων πολιτών, ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και απορρύθμιση του ασφαλιστικού» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Τομεάρχης Οικονομικών των του κόμματος, Νότης Μαριάς.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By