Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΝΕΛ: Παρακάμπτει τη Βουλή η κυβέρνηση

Όποιος παίζει με τα βραχυκυκλώματα στο τέλος παθαίνει ο ίδιος ηλεκτροπληξία

Anexartitoi EllinesΗ συγκυβέρνηση προσπαθεί να παρακάμψει τη Βουλή δίνοντας την δυνατότητα στους υπουργούς να κάνουν άνω – κάτω τους οργανισμούς τους, υπογράμμισε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάρχης δημόσιας διοίκησης Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την κατάθεση τροπολογίας από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη με την οποία θα μπορούν να καταργούνται υπηρεσίες και θέσεις δημόσιων φορέων με Προεδρικά Διατάγματα.

«Βαρύγδουπες επικλήσεις δήθεν προβλημάτων «δογματικού νομοκεντρισμού από τον κ. Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρύψουν την απλή αλήθεια. Κι η αλήθεια είναι πως η Συγκυβέρνηση προσπαθεί για ακόμη μια φορά να παρακάμψει την Βουλή δίνοντας την δυνατότητα στους υπουργούς να κάνουν άνω – κάτω τους οργανισμούς τους.

Το ίδιο ακριβώς κόλπο ξαναέκανε ο κ. Σαμαράς όταν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου βραχυκύκλωνε την νομοθετική διαδικασία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε απόλυτα αντίθετοι σε αυτή την πρακτική και προειδοποιούμε τη συγκυβέρνηση πως όποιος παίζει με βραχυκυκλώματα στο τέλος παθαίνει ο ίδιος ηλεκτροπληξία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By