Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΝΕΛ: Σημίτης στο ΥΠΟΙΚ, Σημίτης στην ΤτΕ

«το μαύρο στην ΕΡΤ ισούται με γαλαζοπράσινη ενημέρωση, ισούται με ανεργία για χιλιάδες εργαζομένους, ισούται με κατάλυση της ίδιας της Δημοκρατίας»

terens kouik

Την άποψη ότι «ο Κώστας Σημίτης είναι εδώ και τον έφερε η Νέα Δημοκρατία» εξέφρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα ως διοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδος.

«Σημίτης στο υπουργείο Οικονομικών, Σημίτης στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Κώστας Σημίτης βρίσκεται εδώ, μαζί με την πολιτική του και το ΠΑΣΟΚ. Τον έφερε ξανά η Νέα Δημοκρατία», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Σχετικά δε με τις «μνημονιακές δεσμεύσεις» της χώρας μας, ο κ.Κουίκ είπε ότι «η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να σταματήσει να παίζει την Μπερλίνα, καθώς από τη μια το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζει ότι δεν χρειάζονται νέα μέτρα και οι υπουργοί μιλούν για έξοδο από το μνημόνιο και από την άλλη ο πρωθυπουργός υπογράφει στα κρυφά μια ακόμη γραπτή δέσμευση προς τους δανειστές για την πιστή τήρηση της μνημονιακής πολιτικής και τη λήψη όσων μέτρων χρειαστούν».

Τέλος, αναφερόμενος στην συμπλήρωση ενός χρόνου από την παύση λειτουργίας της ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο για «μαύρη επέτειο» και πρόσθεσε πως «το μαύρο στην ΕΡΤ ισούται με γαλαζοπράσινη ενημέρωση, ισούται με ανεργία για χιλιάδες εργαζομένους, ισούται με κατάλυση της ίδιας της Δημοκρατίας», ενώ δεσμεύθηκε ότι το κόμμα του θα ανεβάσει «ξανά τους διακόπτες της πραγματικής ενημέρωσης».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη με δήλωσή της διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα που την έφερε να ανεξαρτητοποιείται από τους ΑΝΕΛ.

By