Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο αντάρτικο «γαλάζιοι» βουλευτές για το αντιρατσιστικό

Απειλούν ακόμη και με καταψήφισή του εάν ο Χαράλαμπος Αθανασίου δεν εντάξει στις διατάξεις του σαφώς τον όρο της γενοκτονίας, αλλά και των γενοκτονιών που έχει αναγνωρίσει η  Βουλή 

fosphotos.com
fosphotos.com

Στο αντάρτικο για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έχουν βγει «γαλάζιοι» βουλευτές, απειλώντας ακόμη και με καταψήφισή του εάν ο Χαράλαμπος Αθανασίου δεν εντάξει στις διατάξεις του σαφώς τον όρο της γενοκτονίας, αλλά και των γενοκτονιών που έχει αναγνωρίσει η  Βουλή.

Σε σύσκεψη που έγινε χθες στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή, λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή, βουλευτές, ανάμεσά τους και ο Προκόπης Παυλόπουλος έστειλαν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι εάν δεν γίνει αυτό που ζητούν να τους ξεχάσει.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ακόμη και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνηση Τάκης Μπαλτάκος φαίνεται να υπερθεματίζουν. Ο Χαράλαμπος Αθανασίου που έλαβε το μήνυμα, είπε κάτι στην επιτροπή, οι βουλευτές όμως εάν δεν το δουν γραμμένο στο χαρτί, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By