Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντάρτικο και από τον Θάνο Μωραΐτη

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλά για «κακή κυβέρνηση» και απορρίπτει τον ενιαίο φόρο ακινήτων

MoraitisΑντιρρήσεις επί του περιεχομένου του νομοσχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων ένας ακόμα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Θάνος Μωραΐτης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega έκανε λόγο για έναν άδικο φόρο και εμφανίστηκε βέβαιος ότι «αν το σχέδιο το οποίο θα έρθει στη Βουλή έχει τα ίδια στοιχεία με το προηγούμενο δεν πρόκειται να περάσει».

Επίσης διατύπωσε ανοιχτά την δυσφορία του για τα «κακά αποτελέσματα» που έχει η κυβέρνηση κατά τη 18μηνη θητεία της, τονίζοντας: «Βρισκόμαστε ανάμεσα από μία κακή κυβέρνηση, που αναγκαζόμαστε να τη στηρίξουμε, και του άλματος στο κενό που προτείνει ο κ. Τσίπρας».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε την Κυριακή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας ότι «δίνουμε μια ψήφο επώδυνης ανοχής» και μάλιστα προειδοποίησε: «Ας μην δοκιμάζουν άλλο την αντοχή αυτής της ανοχής».

Στο μεταξύ ο συνάδελφός του από το ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής επανέλαβε σήμερα τη θέση που διατύπωσε τη Δευτέρα για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 επανέλαβε την πρόθεσή του να καταψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο, χαρακτηρίζοντάς το «έκτρωμα», αν δεν υπάρξουν αλλαγές.

«Δεν δίνω «λευκή επιταγή» και δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να φέρει τον νόμο για τα ακίνητα όπως είναι στο σχέδιο, δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να φέρει νόμο για τους πλειστηριασμούς, αλλά και για την καλύτερη λειτουργία του Κοινοβουλίου» δήλωσε τη Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By